кадър Three Seas Initiative Business Forum – Presidential Panel Джо Байдън е

...
кадър Three Seas Initiative Business Forum – Presidential Panel Джо Байдън е
Коментари Харесай

Байдън: Развълнуван съм от решението на Косово да присъди медал на покойния ми син Бо

кадър Three Seas Initiative Business Forum – Presidential Panel 

Джо Байдън е разчувстван от жест към починалия му наследник. Американският президент заяви, че е разчувствуван от решението на Косово да присъди медал на починалия му син Бо, който прекара в балканската страна 20 години, с цел да помогне за установяването на господство на закона. 

Това съобщи Асошейтед прес.

В авансово записана тирада, оповестена през вчерашния ден във Facebook страницата на косовския президент Вьоса Османи, Байдън споделя: " Косовската нация е в сърцата на цялото семейство Байдън ", предава Българска телеграфна агенция.

Османи ще бъде хазаин на гала на следващия ден, на която ще бъде връчен посмъртно Президентски медал за господство на закона на Бо Байдън.

Косово обяви самостоятелност от Сърбия през 2009 година, десетилетие след бруталната война през 1998-1999 година сред сепаратистките албански бунтовници и сръбските сили.

Бо Байдън работеше в Косово след края на войната към военните сили и в Организацията за сигурност и съдействие в Европа.

Той умря през 2015 година от рак на мозъка на 46 години, написа dunavmost.com.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР